Vše pro vaše zdraví...
+420 608 772 019
Přihlášení

Yakisoba nudle

Ingredience (3-4 osoby):

  • cca 150 ml Yakisoba omáčka
  • 40g mrkev
  • 90g cibule
  • 200 g zelí
  • 120 g masa (kuřecí, hovězí, vepřové….)
  • cca 300g nudle na smažení (udon, ramen apod.)
  • stolní olej
  • k dochucení/ozdobení: japonská majonéza, sezam, bonito


 Postup:

  1. Nakrájejte si připravené ingredience na drobno (mrkev, cibule, zelí, maso).
  2. Na pánev dejte olej a přidejte maso, jakmile se maso zatáhne, přidejte do pánve ostatní zeleninu (cibule, mrkev, zelí), následně smažte, dokud nebude zelenina připravená.
  3. Po té přidejte uvařené nudle a smažte společně se zeleninou.
  4. Následně přidejte Yakisoba omáčku, promíchejte a smažte dohromady.
  5. Nakonec můžete hotové jídlo ozdobit majonézou, drcenou rasou nori nebo hoblinkami z tuňáka (bonito).
    Přejeme Vám dobrou chuť.