Yakisoba nudle
Ingredience (3-4 osoby):
- cca 150 ml Yakisoba omáčka
- 40g mrkev
- 90g cibule
- 200 g zelí
- 120 g masa (kuřecí, hovězí, vepřové….)
- cca 300g nudle na smažení (udon, ramen apod.)
- stolní olej
- k dochucení/ozdobení: japonská majonéza, sezam, bonito
Postup:
- Nakrájejte si připravené ingredience na drobno (mrkev, cibule, zelí, maso).
- Na pánev dejte olej a přidejte maso, jakmile se maso zatáhne, přidejte do pánve ostatní zeleninu (cibule, mrkev, zelí), následně smažte, dokud nebude zelenina připravená.
- Po té přidejte uvařené nudle a smažte společně se zeleninou.
- Následně přidejte Yakisoba omáčku, promíchejte a smažte dohromady.
- Nakonec můžete hotové jídlo ozdobit majonézou, drcenou rasou nori nebo hoblinkami z tuňáka (bonito).
Přejeme Vám dobrou chuť.